Danson

Samsung a lansat ecograful UGEO H60  si revolutionara tehnologie 5D FRV(Feto Realistic View) 

Targul  ”Medica” de la Dusseldorf, cel mai important eveniment in domeniul targurilor de aparatura medicala din Europa, a fost o ocazia potrivita pentru ca Samsung sa prezinta noul ecograf  din gama Sonoace -  UGEO H60.


Ecograf-UGEO-H60Ecograful UGEO H60 inseamna  un pas inainte, aducand mai multe elemente  inovative, printre cele mai importante fiind  tehnologia 5D FRV™ (Feto Resolution View)  
Beneficiile ecografului UGEO H60 pot fi evaluate pe urmatoarele 3 dimensiuni: 
 

Acuratetea imaginilor

Calitatea imaginilor este esentiala intr-o ecografie. UGEO H60 se achita cu brio  de aceasta sarcina, fiind dotat cu un  performant monitor LED de 18.5 inchi (47 cm) care ofera o imaginee in format 16:9, imagine comparabila cu cea a vechilor monitoare analogice. Acuratetea imaginii e spirjinita si de noi tehnologii, precum:

Hybrid Imaging Engine
Noua tehnologie hardware si software aduce pentru UGEO H60 cea mai clara si cea mai de acuratete imagine obtinuta cu o noua tehnologie inovativa. 

SDMR™
Ecograf-UGEOH60 Tehnologia-SDMRNoul filtru de reducere a zgomotului imbunatateste intarirea contururilor si creaza o imagine detaliata pentru facilitarea diagnosticului. Integrarea tehnologiei specializate Samsung are ca rezultat imbunatatirea notabila a calitatii imaginii.S-Flow™
S-Flow Doppler detecteaza vasele de sange periferice folosind o tehnologie inovativa Doppler cu o sensibilitate superioara. Un Doppler avansat asigura cea mai mare acuratete in diagnosticul Doppler color indiferent de structura fiziologica a pacientului.

Usurinta in utilizare

Utilizarea facila, intuitiva a ecografului este conferita de elemente precum:

3D XI™ 
Cuprinde o suita de softuri inovative - Multi-Slice View™, Oblique View™ si Volume CT™, softuri care ofera un control precis si complet asupra manipularii datelor in format 3D/4D, permitanda astfel un diagnostic cat mai exact.

Beam Steering
Creste calitatea imaginii traiectoriei acelor de biopsie. Astfel se asigura un nivel inalt de eficienta si siguranta in diagnostic.

Rapiditate

Rapiditatea in utilizare este conferita de elemente precum:

QuickScan
Optimizarea automata a unor importanti parametri ai imaginii este posibila prin atingerea unui singur buton iar rezultatul final este eficientizarea fluxului de lucru.

Digital TGC Preset
Ecograf UGEO H60 Digital TGCNoua tehnologie TGC(Time Gain Compensation) foloseste pentru prima oara in lume tehnologia digitala TGC, setarea facandu-se folosind touch-screen-ul.

 


Ecograful va disponibil si in Romania prin intermediul firmei Danson, de la inceputul anului 2013.
 
Ecograf UGEO H60 Mamica Insarcinata
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed